Ne jemi një studio juridike e bazuar në Shqipëri e fokusuar për përsosmërinë.

E drejtuar nga një prej avokatëve më të shquar dhe me përvojë në vend, Ilir Zoto, studioja jonë ka një bazë të shëndoshë në frymën e ligjit, dhe ne synojmë t'i përdorim burimet tona në përdorim efektiv për suksesin e klientëve tanë. Mbështetur nga qindra raste të suksesshme në fusha të ndryshme të ligjit, dhe duke qenë studio ligjore e preferuar për shumë kompani te ndryshme, mund të jeni të sigurt se çështja juaj është në duar të sigurta tek ne.

Lexo më tepër

Dëshironi të jeni praktikant në firmën tonë juridike?
Regjistrohuni tani dhe merrni eksperiencën tuaj ne praktike!

Njihuni me Ekipin

Angazhimi ynë për t'i shërbyer secilit prej klientëve tanë me respekt, diskrete, profesionalisht dhe na ka ndihmuar të fitojmë besnikërinë e klientëve duke filluar nga individë të shqetësuar me paditë familjare ose korporatat gjigante që merren me padi të ndryshme. Në studion tonë, ne synojmë tek ju por zgjidhjen më të mirë ligjore për rastin tuaj. Studio jonë juridike përbëhet nga një ekip i jashtëzakonshëm avokatësh ekspertë në pothuajse çdo fushë të ligjit që mund të përmendni, dhe kjo është për shkak të kësaj natyre të shërbimeve juridike që ne ofrojmë, studio jonë ka qenë në gjendje të qëndrojë solide për vite të tërë.

Lexo më Tepër

Picture of Ilir Zoto
CEO

Ilir Zoto

Jam juriste nga Tirana dhe kam lindur dhe rritur ne Vlore. Përfundova Masterin në Drejtësi. Unë jam CEO i kësaj firme.

Picture of Flavia Zoto
Paralegal

Flavia Zoto

I'm a New York based psychologist and I was born and raised in New Jersey. I completed my Masters in Clinical Psychology.

Picture of Timoteo Zoto
Lawyer

Timoteo Zoto

I'm a New York based psychologist and I was born and raised in New Jersey. I completed my Masters in Clinical Psychology.

Rruga jonë

FJALA E DREJTUESIT TONË


Ne jemi të apasionuar pas ligjit dhe sigurojmë rezultate të suksesshme për klientët tanë. Premtimi ynë për të gjithë klientët tanë është të ofrojmë këshillat më të mira ligjore dhe të tejkalojmë vazhdimisht pritëshmëritë tuaja.

Ilir Zoto

Njoftime te reja

19. Sep
PËRDITËSIMET E LOTARISË DV 2024 | A JENI GATI PËR APLIKIM PËR LOTARINË DV 2024?

PËRDITËSIMET E LOTARISË DV 2024 | A JENI GATI PËR APLIKIM PËR LOTARINË DV 2024?

Lotaria DV 2024: Është ëndrra e shumë njerëzve të shkojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë i vetmi vend në planetin Tokë qe te jep mundësinë e asaj që quhet Lotaria e Vizave të Shumëllojshmërisë (DV). Lotaria DV quhet ndryshe edhe Lotaria e Green Card.   Çfarë është Lotaria …
19. May
REGJISTRIMI I PRONARËVE PËRFITUES, AFATI I FUNDIT DATA 30 QERSHOR 2021

REGJISTRIMI I PRONARËVE PËRFITUES, AFATI I FUNDIT DATA 30 QERSHOR 2021

Ligji Nr. 112/2020 “Për Regjistrin e Pronarëve Përfitues”, është botuar në Fletoren Zyrtare nr. 149, datë 13.08.2020, dhe ka hyrë në fuqi në datën 28 Gusht 2021, është në fazën e shtrirjes së efekteve të tij, me krijimin e Regjistrit të Pronarëve Përfitues. Gjithashtu në zbatim të këtij ligji është miratuar VKM nr. 1088, datë 24.12.2020 “Për përcaktimin e mënyrës …

Rekomandime

Klient të Rëndësishëm

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo