Vizioni

E themeluar në 1996, studio jonë ka ofruar zgjidhje ligjore efektive, të përballueshme dhe shpesh jotradicionale për dhjetëra dhe qindra klientë tanë gjatë viteve. Studio jonë juridike përbëhet nga një ekip i shquar avokatësh ekspertë në pothuajse çdo fushë të ligjit që mund të përmendni, dhe për shkak të kësaj natyre gjithëpërfshirëse të shërbimeve ligjore që ne ofrojmë, studio jonë ka qenë në gjendje të qëndrojë tepër solide për vite të tëra.

Misioni

E drejtuar nga një prej avokatëve më të shquar dhe me përvojë në vend, Ilir Zoto, studio jonë ka një bazë të shëndoshë në fushën e ligjit, dhe ne synojmë t'i përdorim burimet tona në përdorim efektiv për suksesin e klientëve tanë. Mbështetur nga qindra raste të suksesshme në fusha të ndryshme të ligjit, dhe duke qenë studio ligjore e preferuar për shumë kompani, mund të jeni të sigurt se çështja juaj është në duar të sigurta.

Picture of Ilir Zoto
CEO & Avokat

Ilir Zoto

Iliri konsiderohet si një nga avokatët më të respektuar jo vetëm në qytetin e Vlorës, por në të gjithë vendin, për shkak të listës së tij të gjatë të arritjeve dhe çështjeve të suksesshme.

Picture of Pamela Daniels
Lawyer

Pamela Daniels

Pamela is regarded as one of the most respected trial attorneys in not only the state of New York, but entire country, because of his long list of achievements and successful.

Picture of Roger Campbell
Attorney at Law

Roger Campbell

Roger is regarded as one of the most respected trial attorneys in not only the state of New York, but entire country, because of his long list of achievements and successful.

Picture of Henry Webb
Attorney at Law

Henry Webb

Henry is regarded as one of the most respected trial attorneys in the state of New York, but entire country, because of his long list of achievements and successful cases.

Picture of Howard Carpenter
Paralegal

Howard Carpenter

Howard is regarded as one of the most respected trial attorneys in the state of New York, but entire country, because of his long list of achievements and successful cases.

Picture of Katherine Patel
Paralegal

Katherine Patel

Katherine is regarded as one of the most respected trial attorneys in the state of New York, but entire country, because of his long list of achievements and successful cases.